• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Camera inspectie

Camera inspectie, voorkomt de volgende keer rioolproblemen.

Camera inspectie van riolering of andere afvoer? De tijd staat niet stil. Waar men nog niet zo heel lang geleden, tuinen, terrassen en vloeren moest openbreken voor het opsporen van een gebrek aan de riolering, wat overigens vaak met een enorme ravage gepaard ging, is men nu in staat met geavanceerde apparatuur obstructie’s op te sporen en ter plekke te herstellen.

Zit u regelmatig met een afvoer verstopping, dan is rioolreiniging misschien niet meer afdoende. Door het uit laten voeren van een camera-inspectie komt u te weten waarom deze afvoer telkens verstopt raakt en kunt u het probleem laten aanpakken.

Camera inspectie, kan ook de oorzaak van stank problemen op sporen.

Ook in het opsporen van stankproblemen, het traceren van leidingen door middel van de meest geavanceerde apparatuur is ons bedrijf gespecialiseerd.

Wij beschikken over de meest geavanceerde apparatuur, om rioolinspecties uit te voeren. Inspecties kunnen worden opgenomen op usb, dvd en foto’s. Ook een strenge vereiste van Rioolservice Nederland.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.