• Ontstopping
  • Onderhoud
  • Vernieuwing
  • Camera inspectie

Rioolreparatie

Rioolreparatie door ons uitgevoerd. Wat zijn de voordelen hiervan?

Rioolreparatie, voeren wij uit met ervaren monteurs, en uitstekende materialen welke aan elke norm voldoen. Dit is noodzakelijk om volledige garanties op montage en materialen, te kunnen geven. Wij zijn niet de goedkoopste, daar is Rioolservice Drechtsteden ook eerlijk in, maar welk bedrijf geeft tot 10 jaar garantie op montage en tot 30 jaar op materiaal?

Wc verstopt, gootsteen verstopt of doucheputje verstopt, etc. En heeft u regelmatig problemen? Soms is een goed gelokaliseerde riool reiniging voldoende om het probleem te doen oplossen De verstoppingen kunnen vaak worden veroorzaakt door een obstructie in uw leidingsysteem, bijvoorbeeld een verzakking of een breuk. In veel gevallen kan uw leiding na plaatselijke riool reparatie nog jaren goed functioneren.

Rioolreparatie zonder hakken of breken.

Ook dit kan Rioolservice Drechtsteden voor u verzorgen. Informeer naar de mogelijkheden.

Nadat het het riool probleem gelokaliseerd is, is het soms noodzakelijk het riool te repareren of te vernieuwen. Ook hierin zijn wij specialist! Of het nu gaat om een sanitaire klus voor binnenshuis of om een stuk hoofdriool, wij zijn de specialist!  Wij beschikken over ervaren ontstopping en installatie monteurs. Deze monteurs hebben de klus snel en met garantie zo geklaard. Daarnaast worden alleen de beste materialen gebruikt, zodat de riolering weer jaren lang, bij normaal gebruik goed functioneert. Kleine reparaties kunnen wij in veel gevallen direct uitvoeren, maar grote reparaties en nieuwe aanleg doen wij op afspraak. Vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat u tot die tijd de afvoer of riolering kan blijven gebruiken.

Rioolreparatie, garanties en voorwaarden van Rioolservice Drechtsteden.

Een rioolreparatie, uitgevoerd door Rioolservice Drechtsteden, heeft diverse voordelen. Zo werken wij met monteurs, die beschikken over een jarenlange ervaring in deze branche. Werken wij met de beste ( dus niet de goedkoopste ) materialen. Wordt alles volgens Nen-normen aangelegd, en krijgt U ruime garanties op materiaal en montage. Ook als het u financieel niet uitkomt, laten wij u niet zitten. Gespreide betaling is altijd mogelijk. Vraag naar de voorwaarden. Dit zijn enkele strenge voorwaarden van Rioolservice Nederland.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.